Лентова технология за СрН

Кабелните муфи са предназначени за съединяване на кабели до 36kV и се изпълняват с навиване на слоеве от различни видове изолационни ленти

Предлаганите комплекти са за 10kV и 20kV и за следните видове муфи:

  • права - за кабели сух-сух (XLPE изолация) 10 и 20kV; Комплектът съдържа лентите: W 963, No 17, No 15, No 10 и No 85.
  • преходна - за кабели сух-маслен (XLPE -PILC) 10 и 20kV; Комплектът съдържа лентите: W 962 , No 20, No 17, No 15, No 10, платно FSD, термосвиваеми разклонител и тръби
  • за кабели маслен-маслен (PILC -PILC) 10 и 20kV; Комплектът съдържа лентите: W 962, No 20, No 17, No 15, No 10, термосвиваеми тръби

Лента W 963 - студено-самовулканизираща се лента за напрежение от 1kV до 69kV. Притежава устойчивост на влага, корозия, озон, ултравиолетови лъчи. Използва се за изолация на жилата, възстановяване на най-външната изолация на кабела и влагоизолиране на екструдирани кабели. Навива се със 100% разтягане и 50% припокриване.

Лента W 962 - студено-самовулканизираща се лента за напрежение от 1kV до 138kV. Притежава устойчивост на МАСЛА, влага, корозия, озон, ултравиолетови лъчи. Използва се за изолация на жилата, възстановяване на най-външната изолация на кабела и влагоизолиране на екструдирани кабели. Навива се със 100% разтягане и 50% припокриване.

Лента No 17 - самовулканизираща се лента за възстановяване на полупроводимия екран на кабелни глави и муфи за напрежения от 6kV до 138kV. Притежава устойчивост влага, корозия, озон, ултравиолетови лъчи. Навива се със 100% разтягане и 50% припокриване.

Лента No 15 - медна покалаена оплетка (лента). Използва се за възстановяване на металния екран на съединителни муфи и за контролиране на електрическото поле при съединителни муфи средно и  ниско напрежение. Лентата е много еластична, нечуплива и се напасва добре към металния екран на кабелите. Навива се с леко опъване и 50% припокриване.

Лента No 20 - от химически омрежена силиконова гума за напрежение от 1kV до 69kV. Използва се като маслена бариера при съединителни и крайни муфи на кабели с хартиено маслена изолация. Навива се с 50% разтягане и 50% застъпване.

Лента No 53 - защита на кабели НН и СрН от пожар и волтова дъга. Подходяща за използване при кръстосани и успоредно прокарани кабели, натоварени пускови устройства. Лентата предпазва кабелните снопове от взаимно термо-влияние. Лентата се навива леко опъната с 10% застъпване.

Лента STR 20 - за контролиране на електрическото поле при крайни муфи намиращи се в затворени помещения или на открито, за всякакъв вид кабели с екструдирана изолация. Лентата се навива при 50% разтягане и 50% застъпване, докато се достигне ширина 80% от първоначалната.

Лента No 77 - лента от тъкана стъклена материя, с нанесен по термичен път леплив каучуков слой, чувствителен на натиск. За електрическа изолация и защита от високотемпературни (130oC) съединения, като двигателни намотки и трансформаторни навивки. Лентата има висока устойчивост на опън и е подходяща за механично заздравяване на кабелни съединения. Осигурява превъзходна устойчивост на триене. Лентата се навива без опъване с 50% застъпване.

Лента No 85 - PVC лента, за изолация на кабелни глави и муфи при силови кабели до 1kV. За покриване на всички видове кабелни муфи. Устойчива на огън, високо еластична дори при ниски температури. Много устойчива на слънце, вода, масла, киселинни, алкални и корозивни химикали. Отлична лепливост при употребата ѝ в студено време. Лентата се навива леко опъната и с 50% застъпване.

Лента No 10 - уплътняваща маса. За хидроизолация на муфи и глави  ниско напрежение. За уплътняване от проникване на влага и за образуване на гладки повърхности.

 

Специалистите в търговските ни отдели са на ваше разположение за консултация,  допълнителна информация и запитване за цени и наличности! 

Как да се свържете с нас? Вижте тук!

© 2020 Контрагент 35. Всички права запазени. Studio ITTI - Web design, website development, CMS/ERP systems