Токови измервателни трансформатори

Токови измервателни трансформатори

Индуктивен токов трансформатор

Токови трансформатори с изолация от омаслена хартия се използват в мрежи с високо напрежение. Те трансформират високия ток в стандартизирани стойности за измервателни уреди и защитни устройства.

Активната част на токовия трансформатор е разположена в корпуса на главата. Високоволтовата изолацията се основава на технологията на импрегнираната с масло хартия.

Разширителният маншон от неръждаема стомана е разположен над корпуса на главата на токовия трансформатор. Това устройство действа като компенсация на обема на маслото в случай на температурни колебания. Нивото на маслото се показва от механична система в прозорец на капака на маншона.

Всички метални корпуси и фланци са изработени от специална алуминиева сплав. Тези части могат да бъдат с цветно покритие при поискване.

Всички токови трансформатори имат или висококачествен порцеланов, или висококачествен силиконов композитен изолатор. Предлагат се различни размери на пътя на утечка според различните класове на замърсяване и съгласно стандартите.

Специалистите в търговските ни отдели са на ваше разположение за консултация,  допълнителна информация и запитване за цени и наличности! 

Как да се свържете с нас? Вижте тук!

© 2020 Контрагент 35. Всички права запазени. Studio ITTI - Web design, website development, CMS/ERP systems